ZADRUGAR OTVORIO DUŠU: Varala me je sa cimerom!

Učesnik "Zadruge" se sa zadrugarima dotakao teme seksa, pa je otkrio da je njegova djevojka završila u krevetu s njegovom cimerom. Košarkaš Marko Janjušević Janjuš do sada nije previše pričao o svojim dogodovštinama, ali kada se s Mikijem Đuričićem, Filipom Đukićem i Đeksonom dotakao teme seksa, otvorio je dušu:

markooo

- Ona iz Kumodraža. Mlađa od mene dvije godine. Tada sam živio sa dva druga. Dogovorili smo se da dođe kod mene. Rekao sam joj da mi je tu drug, da ja imam trening i da će je on čekati. Dolazim s treninga, drug umire od smijeha. Ona skače, ljubi me, a oni se je*ali dok sam ja bio na treningu - ispričao je košarkaš, koji je kasnije priznao da je najduže bez seksa izdržao šest mjeseci.

- Kada sam bio u Španiji, šest mjeseci nisam imao seks. U Francuskoj isto dok nije došla jedna. Smrdi ko đavo, ali sam morao! Koji je to smrad, nikada u životu to nisam osjetio. Lije niz nogu nešto, ja se naložio, ali džaba, nisam mogao - prepričavao je Janjuš i nasmijao cimere. On je istakao da je ranije svašta radio, ali da se smirio otkako se oženio i da je njemu brak svetinja.