ŠOK SCEN U ZADRUZI: Miki se uneredio tokom noći, posjekao se, pa proizvodio čudne zvukove.

Da li je vidio neko ovo, od ove djece? Neće to prikazati na televiziji? - uplašeno je pitao Miki. Miki Đuričić skoro do zore držao je pojedine zadrugare budnima, pošto mu se u dva sata dogodio niz nezgodnih momenata, uspio je da se posiječe, a potom i da "mokri" u sopstvene gaće. Eh... Da li ste stvarno pomislili da se sve to zaista desilo? Jeste, ali ništa nije bilo stvarno već Mikijeva igra, pošto je tokom noći dobio urnebesni tajni zadatak od Drveta mudrosti.

- Sve dok zadrugari ne zaspe,tvoj tajni zadatak će trajati. Ti se moraš ponašati čudno. Tvoj tajni zadatak je uspješan ukoliko zadrugari primijete da se ti ponašaš čudno, a ukoliko primijete da je to tajni zadatak, to će biti loše - reklo mu je Drvo..
-Jako je zaje*an zadatak, jer se ja inače čudno ponašam. Znači ja se sad moram normalno ponašati, da bih njima bio čudan - rekao je Miki u svom stilu, nakon čega je počeo haos. Miki je prvo počeo da proizvodi čudan zvuk iz grla, praveći se da mu nije dobro, a čim je to primijetio, Lepi Mića prvi se zaletio na kapiju da zove Hitnu pomoć.  Međutim, taman što je Miki otišao do kupatila gdje je "izbacio šlajm" koji ga je navodno obuzeo usljed pretjeranog pušenja, sjeo je sa Banetom i namjerno zapalio novu cigaretu. Nakon toga, uslijedio je odlazak u kuhinju kako bi zadrugarima spremio da jedu, gdje je navodno uspio da se posiječe..

- Imao sam zamišljenog prijatelja. On se nije pojavio već 25 godina, jer ga je deda bacio u bunar. Hoće li narod misliti da sam lud? - upitao je Miki. A treći dio bio je i pobjednički, pošto je Miki uspio da se "upiški" u gaće! Ustvari, uspio je samo da pokvasi trenerku.... .a kada je krišom pozvao Lepog Miću, ovaj je ostao u šoku kada je vidio šta se desilo!

 - Jesi li ti vidio šta se desilo? Druže, nemoj me za*ebavati... - govorio je "uplašeni" Miki Lepom Mići, nakon što je presvukao "umokrenu" trenerku..
mikidj