PROSIO, TUKAO, DROGIRAO SE, UNIŠTIO KARIJERU: Svi skandali Gagija Đoganija!

Gagi Đogani se još prije osam godina razveo od  Anabele Atijas, nekadašnje pjevačice njegove grupe "Fanki Dži", ali nakon razvoda priznao je da  je tukao tokom braka, ali "da to nije ništa strašno".

 -Dešavalo se da se dva ili tri puta da se potučemo, ali više puta je udarila ona mene, nego ja nju. Smatram da je to u braku normalna stvar i ne smatram to zlostavljanjem- izjavio je Gagi prije nekoliko godina i šokirao domaću javnost.Epitet nasilnika je ponovo dobio kada je fizički nasrnuo na pjevačicu Sašku Karan, nakon čega je diskvalifikovan sa "Farme" Međutim, jednom prilikom i sam Gagi je bio žrtva nasilja. Njega je, kako je rekao, pretukao Andrej Atijas, aktuelni muž njegove bivše žene Anabele.

ggai2

-Ne mogu više da šutim! Ljudi me zaustavljaju na ulici i pitaju da li sam dobro, a novinari me stalno zovu. Tačno je da smo se Anabelin muž i ja potukli! On je mene prvi napao, a ja sam se samo branio. Andrej mi je pretio da prestanem da blatim Anabelu u novinama, a ja je u usta nisam uzeo, jer ne želim javno da pričam o njoj. Ona ima svoj život, ja svoj, i završena priča. Ne mogu psihički više da izdržim-, žalio se Gagi Đogani tada. Najveći šok za poštovaoce njegove muzike i cjelokupnu javnost bila je njegova ispovjest prošle godine u kojoj je priznao da se drogirao, ono što se godinama šuškalo u estradnim krugovima.

 -Uzimao sam kokain, a umio sam da se nakljukam lijekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osjećao jadno i bijedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi. Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život- priznao je denser. On je tada priznao i da je išao na odvikavanje od droge, a da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije.

On je sada svim srcem uz svoju stariju kćerku Lunu kada je svi napadaju, jer je i ona bila uz njega u najtežim trenucima i sve greške mu uvijek opraštala.

gagi3

-Luni sam sve priznao pre sedam meseci. Sada je velika i znao sam da će me razumjeti. Ona mi je rekla da je sve predosjećala, ali da je čekala da joj sam kažem- rekao je Gagi. Gagi se tokom svih ovih godina boravka na domaćoj estradi često upuštao u sukobe sa svojim bratom Đoletom Đoganijem, kako privatno, tako i putem medija. Ipak Gagija je najviše ga zaboljelo kada je Đole prošle godine izjavio "da je psihički bolesnik", po njegovom izbacivanje sa "Farme". Tada se Gagi odrekao javno brata, koji mu je godinama pomogao finansijski i pomagao mu kada se borio sa porocima, ali su se poslije ponovo pomirili.

 -Ja sam njemu pomogao kad se razveo od Slađe. Anabela i ja smo mu dali koliko treba da napravi karijeru. Nama je srce bilo puno. Mi nismo zli i bolesni kao on. Optužili su me da sam zlostavljao dijete od 11 godina, tri dana su me blatili. Za brata je rekao da sam psihički bolesnik, da pijem teške lijekove- rekao je tada Gagi.Zbog pogrešnog načina života Gagi je, kako je i sam priznao, upropastio karijeru, koju je pokušao da izvuče pijre nekoliko godina tako što je, vjerovali ili ne, prosio putem društvenih mreža. Ostavio je broj svog žiro računa i zamolio pratioce da mu uplate po jedan euro kako bi snimio novi spot.

gagi4