MARKO DNK KRIJE MRAČNU PROŠLOST: Zaključavao Divnu da bi imao seks s ljubavnicom!

Turbulentan život Divne Milovanović nije nimalo lak, iako se ona trudi da vješto prikrije prošlost i nasilno ponašanje nevjenčanog supruga Marka Kocića. Ona je bukvalno zbog ljubavi prema njemu spremna na sve, čak i da trpi njegovo maltretiranje i ponižavanje.Marko je svojevremeno dovodio ljubavnicu u njihovu kuću! On je navodno Divnu i njihovu kćerkicu Kristinu zaključavao u spavaću sobu da bi sa švalerkom imao seks u dnevnom boravku

- To je malo selo, sve se čuje, vidi i zna. On se viđao s nekom mlađom djevojkom, koju je nekoliko puta dovodio kući. Divna nije imala pojma da su oni zajedno, čak joj je kuhala kafu. Rijaliti učesnik tjerao je ženu u spavaću sobu i zaključavao je, s opravdanjem da ima važan razgovor s „prijateljicom“ u četiri oka. On je za to vrijeme imao seks s njom u dnevnoj sobi - otkriva komšija učesnika „Zadruge“, koji je insistirao na anonimnosti.

- Cijelo selo priča da je Marko dovodio devojke kući, a da Divna nije smjela da bude u toj prostoriji! - kaže Vesna Vučković, sa čijim sinom Draganom je Divna navodno Marku uzvratila preljubu!

divnamrako2