RIALDA: Istina je, razvela sam se od Alije!

Nakon raznih priča o njenom privatnom životu, Rialda Karahasanović je priznala da se razvela od supruga Alije Lokvančića i da je brakorazvodna parnica koja će staviti tačku na brak u toku.

 Prljavi veš

Rialda je prošla turbulentan period, bilo je teških riječi, iznošenja prljavog veša putem društvenih mreža, ali pjevačica je priznala da je braku kraj. Ona i Alija, međutim, nastoje da sve ružno ostave iza sebe, pa su okrenuli novi list. Nakon silnih nagađanja i raznih priča, konačno je i sama stavila tačku na kuloarske priče, tako da je ispričala detalje koji su sve zanimali.

-Svi znamo kako kod nas funkcioniše pravosudni sistem, kao gladna godina, i na sve se čeka. Brakorazvodna parnica je u toku, i mogu da kažem da se razvodim. I ja sam sama dijete razvedenih roditelja, i ne vidim tu tako veliku dramu, kao što je čaršija to htjela da prikaže. Mi smo proveli pet godina zajedno, tako da možemo sve reći jedno drugom u lice i bez bilo kakvog okolišanja - kaže Rialda.

Ona je priznala da se kod njih takve turbulentne stvari dešavaju.

rialda-i-alija8

-Nikad ne reci nikad, pa tako ni ja ne mogu da kažem da više nikada nećemo biti skupa. Mi smo nakon tri mjeseca razdvojenosti sjeli i govorili o svemu. Moram reći i da Alija nije nikada bio moj menadžer, ali smo imali dosta zajedničkih poslova. Mi smo sjeli, i razgovarali, onako kako treba da razgovaraju odrasli i ozbiljni ljudi, kao da se ništa nije desilo. Nakon pet godina braka možemo jasno i otvoreno da pričamo o  svemu, kako se kaže, insanski i da se dogovorimo - kaže o svom turbulentnom odnosu sa Alijom Lokvančićem.

-Mislim da je naš odnos trenutno u prijateljskoj fazi, eto toliko mogu da kažem. Ja ću biti sretna ako on nađe nekoga i nastavi svoj život, ili ako ja nađem nekoga on će biti sretan zbog mene kao pravi i iskren prijatelj. Nakon pet godina provedenih u braku mislim da je tako najbolje da budemo prijatelji - poručila je Rialda Karahasanović i tako ispričala nakon duge medijske šutnje ono što su svi željeli da čuju.

Škrta na riječima

Šta će se dalje dešavati u ovom turbulentnom odnosu, ostaje nam da vidimo. Rialda, koja je uvijek bila škrta na riječima kada je privatni život u pitanju očigledno će i dalje nastojati da detalje o privatnom životu sačuva koliko je to moguće.