VODITELJICA GRANDA PROGOVORILA O SAŠI POPOVIĆU!

Sanja Kužet se na radost publike, prvenstveno one muške, novom sezonom "Zvezda Granda" vratila na male ekrane poslije duže pauze i to ljepša nego ikadLijepa voditeljica je nedavno po drugi put postala mama, vratila se na posao pa otvoreno porazgovarala o proteklom periodu.

Niko nije očekivao da se vratiš odmah poslije porođaja...

- Ne znam koliko je ko očekivao. Zapravo sam prave neke reakcije vidjela kada sam otišla na porodiljsko, publika je nekako počela da me traži sve više i više, iako sam stekla utisak da su se poslije tri godine možda i zasitili Sanje Kužet. Međutim, tek kada sam se povukla, shvatila sam da to uopšte nije prestalo da jenjava, tako da i ova pauza za njih možda i nije bila tako dugačka. Svakako sam uradila neke lijepe privatne, najpametnije moguće stvari, i vratila se tamo gdje sam i bila.

Da li ti je nedostajao posao?

- Nije, zato što pauza nije bila preduga. Održavala sam trudnoću, uživala u svojoj privatnosti sa svojom dječicom i suprugom. Kada imate šta da radite, ta pauza uopšte nije pauza.

Nasmiješ li se sama sebi kad napraviš neki lapsus?

Da. I vjerujte da je to najljepše. Lapsus uživo je nezamjenljiv i ništa apsolutno ne može da bude toliko simpatično, ukoliko to naravno okrenete u svoju korist.

Da li si imala problem sa kilogramima, s obzirom na to da se na tebi sada baš ništa ne vidi?

- Sanja Kužet se i te kako ugojila i promijenila. To su stvari na koje ne možete da utičete, ne bi se to tako zvalo da zaista nije drugo stanje. Vjerovali ili ne, imala sam 18 kilograma više, skoro koliko i u prvoj trudnoći. Malo priroda uradi svoje, malo sam u 34. godini morala da se odreknem i nekih namirnica koje volim, prvenstveno pekare, hljeba... Ništa nije tako jednostavno i savršeno kao što možda vama izgleda na malim ekranima. Čovjek mora dobro da se preznoji u teretani da bi dobio rezultat.

Sanja je otkrila i da li se sada osjeća kao "tetka", kako ju je jednom nazvao Saša Popović.

Ni po čemu se zaista ne osjećam kao tetka, osim što sam još odgovornija kao majka i to je mene kao ličnost još više zaokružilo rođenjem drugog djeteta.

sanjakuzet1