KADA BI VRATILA VRIJEME... Anđela progovorila o svemu nakon diskvalifikacije

Anđela Mitkovska Veštica je  otkrila kako se osjeća nakon što je izbačena iz "Zadruge" i da li se kaje. Najozbiljnije kršenje pravila rijalitija "Zadruga" sinoć je počinila Anđela, koja je u naletu bijesa počupala rediteljku Jelenu Golubović, zbog čega je momentalno diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.Njeno ponašanje osudili su mnogi, a ona se istog trenutka pokajala što je i priznala u intervjuu za "Pink.rs", a na šta su ukazale i njene suze prilikom napuštanja "Zadruge".

- Ne osjećam se nikako. Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok. Već dva-tri dana mi nije dobro, strašno sam se potresla oko nekih stvari i izdaja koje sam doživjela. Bila sam dva puta u hitnoj, na ivici da dobijem srčani udar. Vratila sam se u kuću iz sobe za rehabilitaciju po neke svoje stvari, Jelena Golubović me je napala, kao što radi po cijeli dan. Nisam mogla da se iskontrolišem, uzvratila sam joj, iščupala sam joj pola kose sa glave i drago mi je zbog toga jer je to jedan ološ od žene koji majka više nikada ne treba da rodi – u dahu priča Anđela i otkriva kako bi se ponašala da može vrijeme vrati unazad samo nekoliko minuta: 

-Ne bih to ponovila. Ne kajem se što sam to uradila, ali ne bih ponovila. Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovjek da iskulira, ali i da pukne zbog nje. Voljela bih da se vratim i kada bih to mogla, obećala bih sebi, naciji, produkciji, majci, ocu da nikada u životu ruku ne bih digla ruku ni na koga, niti ću. Voljela bih da budem dio ovog projekta, jako mi je žao.Trenutak je presudio. Na lijekovima sam, nisam ni jela, odbijala sam hranu... Volim da se pobijem, ne mogu da slažem, ali nisam planirala ni na koga da dignem ruku, jer ja ne želim da ispadnem agresivac u narodu, već osoba koja je pametna, normalna i jaka. Sve se bezveze poklopilo. Žao mi je, željela sam da ostanem do kraja, spremna sam bila na kojekakve taktike, da se igram da bih došla do finala, jer me to stvarno interesuje, ali ovo je bio pogrešan trenutak. Da sam prespavala još jednu noć u sobi za rehabilitaciju, ni Jelena ne bi uspjela da me isprovocira, do ovog ne bi došlo – ističe Anđela i otkriva razloge zbog kojih niko od njenih prijatelja nije na vrijeme spriječio ono zbog čega je diskvalifikovana:

- Znali su oni vrlo dobro šta će da se desi, a niko nije stao tu zato što je niko ne voli, svi žele da ona dobije po lobanji. Možda nisu očekivali da ću ja to da uradim, jer sam bila slomljena. Svjesna sam ja ko mene unutra voli, a ko ne. Vole me Luna, Sloba, Saška Karan i Lepi Mića, to sam sada vidjela. Dule i Andrijana me gotive, to znam – ubijeđena je reperka, kojoj je jasno da je sada mnogima raskrčila put do pobjede.

-Tačno vidim ko je plakao, kome je krivo, a ko je ciljao na pobjedu. Laknulo je Maci jer je znala koliki sam ja favorit, bez obzira na njenu armiju. Na čast onima koji se slade što sam ja ispala, a to je sigurno Mina-

Kako je cijelom ovom dogđaju prethodilo priznanje Nemanje Đerića Đeksona Anđeli da je ne voli ni on, ali i niko u rijalitiju "Zadruga", kao i da je on zaljubljen u Minu, mnogi su došli do zaključka da su je upravo njegove riječi izbacile iz kolosjeka i dovele do nervnog sloma, a potom i do nasrtaja na Golubovićevu: 

- Ne mogu mene Đeksonove riječi da povrijede, nisu me povrjeđivali mnogo jači od njega, pa ni on. Povrijedilo me je to što mi nije zahvalan za sve što sam učinila za njega, i što o njemu nikada nisam rekla ružnu riječ. Mogla sam hiljadu puta da ga spustim, ali nisam takva. Da me je povrijedilo to što je rekao za mene i Minu, pa ne bih joj dozvolila da ode kod njega u krevet. U njega nikada nisam bila zaljubljena, sviđao mi se, dobro mi je bilo, ali nije bilo emocija. Ni Đekson, niti bilo ko ne može da me ponizi , svjesna sam ko sam – ističe Veštica i dodaje da je ona, zapravo, bila ta koja se igrala sa njima.Minu je testirala kao prijateljicu, ali i Đeksona, o kojem, poslije svega, nema lijepo mišljenje.

andela-1000x0-1

- Nije on uspio da me nadigra, pokazao je kakav je čovejk. Ispao je ološ, zna ko mu je pomogao. U narodu je prikazan kao kreten. Kaže mi:“Zaljubljen sam u malu Minu“, pa poslije pola sata-briga ga za nju. Isto veče ima seks sa mnom. Ti si moja igračka, ti si moj dildo, dečko, i to ćeš i da ostaneš. Ustvari nećeš, jer sam diskvalifikovana – našalila se i na tren nasmijala Anđela koja je, ipak, priznala da je povrijeđena.

- Povrijeđena sam ja jer sam dozvolila da mi se podsmijavaju dva morona u lice, da pokušavaju da od mene naprave morona, a to nisam. Iskrena sam, dobar sam čovjek i sa mnom sve možeš. Ako ima imalo obraza, on poslije svega neće spavati, savjest će ga ubiti.-Tokom žučne rasprave, Đekson joj je „otvorio oči“ i objasnio da tada izbačeni Saša Rudar ima procentualno skoro identičan broj glasova kao i ona, što dovoljno govori o tome kako se ona, koja je bila ubjeđena da je favorit, kotira u narodu. Budući da je to više puta tokom nervnog rastrojstva ponavljala, svi su mislili da je poražavajuće saznanje bilo jedna u nizu svari koje su je dotukle, a nas je interesovalo da li ju je zaboljela činjenica da je prema broju glasova slična Rudaru, kojeg uopšte nije smatrala konkurencijom.

andjela2

- Ja sam veliki folirant, to jest pametna žena je ona koja zna kada treba da bude glupa. Nemojte da mislite da neke riječi izgovaram nesvjesno i da ne znam šta govorim. Suze su bile iskrene, nervni slom je bio iskren... to nije bilo foliranje. Ja sam i te kako jača od Rudara, Saške Karan i 90 posto njih, to garantujem. To što mi je pričao je budalaština, vjerujte mi. Da sam ostala, gurala bih do finala. S obzirom na to da sam ja neko ko ne može da trpi takve osobe i ko drugačije rješava probleme sa osobama kao kretenka Jelena Golubović, ja to više nisam mogla da izdržim – kaže Anđela na kraju razgovora.