UHVATILA MUŽA S LJUBAVNICOM: Lepa Lukić postavila zamku prvom mužu!

Lepa Lukić doživjela je to da bude prevarena žena. Kraljica narodne muzike ispričala je da se od prvog supruga Vlade Perovića razvela poslije sedam godina braka jer ga je uhvatila tokom seksa s ljubavnicom.

Učesnica „Parova“ je poznatom estradnom menadžeru i vlasniku tada najelitnijeg kluba u Beogradu postavila zamku u koju je upao. S obzirom na to da je sumnjala u njegovu vjernost, riješila je da ga raskrinka i skovala plan kako to i da uradi.


 Skovala plan


- Rekla sam mu da idem na 10. dana u inostranstvo da pjevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao idem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu. Molila me je da joj dam odjeću, ali joj nisam dala. Poslije sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje - ispričala je Lepa, koja je odmah podnijela zahtjev za razvod braka.

lepa2

Drugi brakovi
 
Inače, Perović je važio za velikog zavodnika, a Lepa Lukić je prva uspjela da ga odvede pred oltar. Posljednjih 17. godina ona je u braku s Milanom Milanovićem, s kojim izbjegava da se pojavljuje u javnosti, dok je on bio u braku s jednom od najljepših žena sa ovih prostora, Suzanom Perović, s kojom ima sina Nikolu.