MAMA MINE VRBAŠKI O KĆERKINOJ AKCIJI POD POKRIVAČEM: Neprijatno mi je, stavite se na moje mjesto!

Mina Vrbaški najmlađa učesnica Zadruge odmah je svojim stavom odskočila među ostalim djevojkama koje učestvuju u ovom spektakularnom rijalitiju koji prati region.

I njena majka Ivana redovno gleda rijaliti i navija za svoju kćerku.

-Sada je dobro, malo se smirila i bolja je- kratko je prokomentarisala ona ponašanje svoje kćerke, koja se u poslednjih nekoliko dana utišala.

-Ona se uglavnom sklanja i ne učestvuje o onim svađama tamo koje se non-stop dešavaju, a oni se konstantno deru. Ali vjerujem da ona zna da se odbrani. Ali neka ostano ovako, ni ne treba da izaziva svađe niti da ulazi u bilo kakav konflikt-

Minina majka objašnjava da joj je pred ulazak samo rekla "da bude pametna", a seks sa Đeksonom, do kojeg je došlo prije nekoliko dana nije željela mnogo da komentariše.

-To stvarno ne želim da komentarišem, neprijatno mi je jako. Stavite se na moje mjesto. A pitanje je da li je tu i bilo nešto. Ja stalno razmišljam da li je tu zasita bilo nešto. Mislim da oni tamo svi rade sve i svašta ne bi li privukli pažnju. Meni je draže da mislim da do toga nije došlo-.Minina i Đeksonova ljubavna priča se nastavila i nakon što su bili intimni pod čaršafom, pa sada djeluju kao pravi par, dok ona izbjegava da ponovo dođe do seksa.

-Ja to ne bih nazvala ljubavnom pričom. On nije neko ko je zaljubljive prirode, a nije ni ona. Prosto su osuđeni jedni na druge, zatvoreni su tamo i moraju da se okrenu nekome- kratko je prokomentarisala ona.