GOCU ŽESTOKO NAPALI ZBOG KĆERKE I RAŠE: Pjevačica konačno progovorila i otkrila istinu o bivšem suprugu!

 

Pjevačica Goca Tržan  iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima kćerku Lenu, a nakon njihovog rastanka, pjevačica se udala za Rašu. Njena kćerka ga naziva ocem, zbog čega je fanovi napadaju.Naime, nakon razvoda pevačica nije željela da komentariše bivšeg supruga, ali nakon provokacija koje je dobila na račun slike koju je objavila na društvenim mrežama, Goca je odlučila da progovori.

1218639-goc-foto-kadic-dragan-kadic-ff

 

-Služiti i zaštiti. Kćerka. Otac. Ljubav. Šetnja. Moji najljepiš mačići-napisala je Goca uz fotografiju Raše i Lene, a onda je uslijedilo kritikovanje i vrijeđanje.

"Sramota", "sve je to lijepo, ali on joj nije otac", samo su neki od komentara.A onda je uslijedio Gocin odgovor i prvi komentar poslije više godina.

-Drage moje, nemam ja nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara, samo budite pametnije i ne ostavljajte ih uz pretpostavke. Jer je u najmanju ruku nepromišljeno pretpostaviti da je mom djetetu bilo šta nametnuto, naročito koga će zvati tatom. Niko ovdje ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom djetetu urade, nažalost. Jer, voljela bih da objasnite mojoj drugarici kojoj su se roditelji razveli kad je imala pet godina, da Čika Mišu ne zove tatom i da ima živog oca koga ništa ne može da zamjeni. Živog oca koji se javljao jednom godišnje, a posle par godina zaboravio da je ima. E taj je otac, a ne Čika Miša koji ju je odgajio, školovao, krio od mame kad zabrlja, vozio na treninge, čekao je noću da nazove kad treba da dođe po nju iz noćnog provoda, a sada gaji njenu djecu kao svoje unučiće. I ne daj Bože da mu neko kaže da mu ona nije kćerka! Zato, djevojke, budite pametne i birajte pažljivo oca svog djeteta. Ali i ako pogrješite, ima nade da ćete naći partnera koji će biti otac vašem djetetu. Jer, očevi biraju koliko će to stvarno biti, dijete samo osjeća ljubav i ne možete mu uskratiti ili nametnuti bilo koga. Idealno je ako dijete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali nažalost nije baš uvijek tako. Zato uzmite najbolje što imate od cijele situacije i zanemarite bilo čije "brižne" komentare-objasnila je.