KALIMERO: SAŠKA KARAN OLOŠEM I STARLETOM NAZIVA MACU, A PRIJE 30 GODINA POKAZIVALA SISICE U „ŽIKINOJ DINASTIJI“!

Edin Aladžuz poznatiji Kalimero nikada se nije libio, bez obzira koliko ga „oštar jezik“ koštao“, da kaže i ono što drugi nikada ne bi. Svojom kontroverznošču uvijek je privlačio pažnju, ne obazirući se da li će neka njegova pojava, izjava... druge naljutiti toliko da će koristiti sve da ga maksimalno izvrijeđaju.

Po prirodi je, kaže, uvijek bio iskren i ne toliko skandalozan kakvim su ga opisivali. Ono što je „pokupio“ u javnom životu proteklih godina svakako da će na najbolji način iskoristiti kada na TV Alfa bude krenuo njegov šouu. E to će sigurno biti pravi šouu jer, oni koji poznaju Kalimera, sigurni su kako će se gosti preznojavati dok budu „prolazili kroz njegovo rešetanje“ s pitanjima.

Pored nekoliko zanimanja koje su u određenim periodima obilježile njegov život, okušao se i u ulozi rijaliti igrača. Onda kada se nije ni znalo za trenutno aktuelne rijalitije, on je sa još desetak poznatih Bosanaca i Hercegovaca, bio dio „Izgubljenih“, programa koji je realizirala Hayat TV.

„Zadruga“ je novi rijaliti projekat Pink televizije. Ni njegovo mišljenje o tom programu nije pozitivno.

-Očekivao sam puno više. Ambijent vrijedi milion dolara, a ucesnici su i više nego jeftini. Šokiran sam da se jedna Nada Obrić, Žiža Stojanović i Viktorija nađu u onom skupu ljudi. S takvim potezom su pljunule na sav svoj trud i rad svih ovih godina! Nisam fan Mace Diskrecije, ali sam na portalima vidio kako ju je napala ona budaletina Sasška Karan. Da sam na Macinom mjestu izvrnuo bih je iz cipela. Ona će nekome reći da je ološ i starleta, a prije 30 godina je pikazivala sisice u „Žikinoj dinastiji“. O njenom talentu za pjevanje je suvišno govoriti. A razumijem i ljubomoru naspram Mace. Pa, Maca je za nju pojam u izgledu. Ali samo u tome. Maca je dokazala da "nije glupa" jer je propričala i strani jezik odnosno srpski. Znači, educirala se. I to je veliki plus. Za ostale učesnike nisam ni čuo osim za ovog ucviljenog udovca (Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene op. a.). Mislim da se njemu sprema velika "igranka" ili ga je neko ubacio kako bi se konačno otkrila prava istina oko ubistva njegove supruge – smatra Kalimero.