SULEJMAN HALJEVAC MEMO: MACA SE SAMO PREŽDERAVA, SKIDA, BRUKA BiH

Sulejman Haljevac Memo pobjedom u rijalitiju „Farma“ prije četiri godine, pokazao je da se bez raskalašenog ponašanja, može postići cilj. Tada je na vrlo profinjen način, iako u teškim uslovima za život na takvom seoskom imanju, mnogim srbijanskim i puno jačim rijaliti igračima pokazao kako se postaje prvi.

I danas, četiri godine poslije, Stanija Dobrojević srbijanska starleta i pjevačica koja je u „Farmi“ u kojoj je učestvovao i Memo bila sigurna da je favorit i da ona jedino može pobijediti, ne može prežaliti što je ovaj Sarajlija pridobio naciju. Često Stanija u svojim izjavama potvrđuje da ne može prežaliti što tada nije bila pobjednik, a bila je sigurna da je najbolja.

Memo se, kaže, nikada više ne bi pojavio u nekom rijalitiju. Ma i da mu nude najveći honorar. Ali, ne može, a da ne primjeti ono što se trenutno dešava u šouu zvani „Zadruga“ Pink televizije. Među učesnicima je i Senada Nurkić sa „umjetničkim“ imenom Maca.

Ova djevojka rodom iz Tuzle, smatra Memo, svojim primitivskim ponašanjem svijetu šalje lošu sliku o BiH. Zbog toga on glasno poručuje kako ni Maca, ni Zmaj od Šipova nisu BiH!

-Ono što ona tamo radi je najblaže rečeno bruka i sramota. Šalje jako ružnu sliku o BiH, zemlji gdje je toliko mladih kretivno i vrijedno. Ona se tamo prežderava, skida, bruka ovaj ponosni narod. Bio bih najsretniji kada bi reagirala produkcija tog rijalitija i pozvala nekog normalnog iz BiH koji može pokazati ko smo i kakvi smo mi. A, sigurno nismo ni ta Maca, ni samozvani Zmaj od Šipova. Žalosno je da takve osobe dobivaju tako značajan i velik medijski prostor – smatra Haljevac.