CECA ZAPRIJETILA LUKASU: NE DIRAJ VIKI!

Iako se srbijanski mediji često bave temom svađe Ace Lukasa i Viki Miljković, tokom žiriranja u šou „Zvezde Granda“, čini se da su sve te priče i previše „napuhane“. U prilog tome govori činjenica da je Violeta bila njegova gošća na zabavi koju je pravio prije nekoliko dana. Dakle, sve one priče da je ne podnosi padaju u vodu.

Među zvanicama bila je i Ceca Ražnatović koja se, te večeri, nije odvajala od svoje kume Viki. I njoj su „zapala za oko“ ta prepucavanja njoj dragih ljudi pa je odlučila stvar preuzeti u svoje ruke. Lukasu je zaprijetila te mu naredila da u narednoj sezoni, ako budu u kompletnom sastavu, i ne pomišlja da napada Viki. U protivnom imat će problema s njom.

Naravno, kada joj je Lukas pojasnio da je to sve dio šoua te da mu je Viki jedna od dražih kolegica, Ceca se smirila, no ipak je ostavila „otvoreno“ da će imati posla s njom ako Violeti zafali dlaka s glave.

zabava-viki2

-Oni su svi dobri prijatelji, od svađe nema ništa. Sve je to dio šoua. Viki i Lukas su privatno vrlo dobri prijatelji, evo dokaz je i to što je na svoju zabavu pozvao samo najbliže i najvjernije prijatelje među kojima je bila i ova Nišlijka. Naravno, fešta nije mogla proći bez Cece koja je Lukasova dugogodišnja prijateljica – rekao nam je jedan od gostiju te intimne zabave.