OVO ĆE ODRADITI SAMA: Ana Bekuta donijela drastičnu odluku, a Mrku ne želi da uvlači u to!

Kako zbog stalnih poslovnih putovanja, ali i nastupa, često mora da se hrani nezdravo pa se poznata folk pjevačica odlučila na promijenu. Ana Bekuta je stavila tačku na takav režim. Posjetila je specijaliste za pravilnu ishranu koji su joj dali sokove za detoksikaciju organizma.

 

-Počela sam pre neki dan. Planiram da odradim trodnevni detoks pa ćemo vidjeti kako će to ići. Izdržim ja lako tri dana. Prija mi-rekla je Ana Bekuta.Na pitanje da li će joj se i  Milutin Mrkonjić pridružiti, Ana kaže:

-Milutin mi se divi. On to nikada ne bi mogao da uradi. Ne želim da ga uvlačim u ovo, on je potpuno samosvjestan čovjek. Smršao je dosta za godinu i po dana. Malo se trudi, malo je izbacio hljeb, ne jede slatkiše i doveo se u red. Super izgleda- ističe Bekuta. Pjevačici nije problem da se ovog režima ishrane pridržava i kada je na snimanjima novih epizoda “Zvezda Granda”. Ona je i tamo ponijela svoje sokiće i kaže da neće odstupati ni tokom snimanja. Ipak priznaje da je sa nestrpljenjem čekala snimanje novih epizoda.

 

Uželjela sam se ekipe. To je posao koji volim. Zaista je divno vidjeti ih sve ponovo na okupu. Sjajna smo ekipa, odlično funkcionišemo- ističe Bekuta.

1276079-aleksandar-jovanovic-cile-ff