OSTALA JE TRUDNA U POPULARNOM ŠOU I PREŽIVJELA TRAUMU: Evo kako danas izgleda Andrea i čime se bavi!

Prije skoro devet godina, negdje u ovo vrijeme, počelo je muzičko takmičenje Operacija Trijumf. Učesnici su bili spremni da se svojim glasovima izbore za status najveće zvezde. Među njima bila je i Andrea Harapin.

Tada dvadesetčetvorogodšnja pjevačica u rijalitiju je saznala da očekuje bebu sa svojim izabranikom Vjekoslavom i zvanično postala prva rijaliti trudnica na ovim prostorima. Kada je napustila rijaliti, pjevačica je javnosti otkrila da je zapravo i pre ulaska u "Operaciju Trijumf" posjetila ginekologa jer je imala pojedine simptome koji su upućivali na drugo stanje. Međutim, tada je pukom srećom umalo spriječila tragediju.

andrea24

- Ljekar mi je nakon pregleda rekao da imam nekih ginekoloških problema te mi prepisao tablete koje, srećom, nisam popila. Odnosno, prepisao mi je neke tablete da iskrvarim. Dan danas zahvaljujem Bogu što ih nisam popila jer bih tako ubila svoju bebu!- rekla je Andrea za hrvatske medije koja je nakon toga rodila sina kojem su roditelji dali ime Duje.Ona je nastavila da se bavi muzikom, a svoje pjesme deli na ličnom "Jutjub" kanalu.

andrea26