Goga Sekulić o varanju: Žena uvijek mora pratiti muškarca!

Goga je istakla kako vjeruje u horoskop, pa i da su Uroš i ona po tome savršen par.

- Riba sam u horoskopu, a u podznaku sam Ovan, a Uroš je Blizanac i u podznaku je Bik. Drugarica je rekla da je to kombinacija koja meni apsolutno odgovara (smijeh). Iako sam od Uroša starija 15 godina, kod nas se ta razlika zaista ne primjećuje. Sve vam je jasno kad kažem da sam mislila da je on stariji, a on da sam ja mlađa. Iskreno, nisam ga ni pitala koliko ima godina. Kada se desila ljubav bilo je kasno da razmišljamo o tome - rekla je Goga.

Dok je izvodila svoj hit "Ljubavnica", Goga je na jednom nastupu rekla "Moj muškarac večeras nije sa mnom, možda je sa ljubavnicom", što je izazvalo brojne polemike, a ona je sada riješila misteriju.

- Malo sam to drugačije rekla, ali ne bih sad da ispravljam vaše kolege. Rekla sam "Idemo, moj veliki hit "Ljubavnica" za sve švalere". Što se tiče prevara i ostalog, obično onaj koji najviše govori mene muž ne vara, taj neka se zapita. Mislim da svaki muškarac i žena treba da prate partnera, da znaju kako ovaj drugi diše i ako osjete da postoje neke promjene da vide šta je u pitanju. Intuicija je najjače oružje i treba je uvijek pratiti. Onog trenutka kada budem osjetila da nemam tu pažnju i ljubav koja mi je sada pružena i koju ja pružam, onda ću pitati. Do tada, nema razloga da razmišljam u tom pravcu - izjavila je pjevačica.

(Kurir/Express)