Ana Sević: Darko je lud za mojom zadnjicom!

Аna Sević ne dozvoljava da joj iko uništi brak s Darkom Lazićem, iako to mnogi pokušavaju. Pjevačica i voditeljica u intervjuu je  otkrila da li ju je Darko varao, ili pak ona njega, kakav im je seksualni život, na šta najviše troše novac...

Da li Darko ljubomoriše zbog tvojih kratkih haljina?

- Naprotiv, on mi je dao vjetar u leđa. Kad sam bila djevojka, stidjela sam se da istaknem atribute, iako sam uvijek voljela kratke haljine. Otkad smo Darko i ja u braku, uvijek mi govori da se treba da se oblačim provokativnije i ne dopada mu se kada sam u opuštenoj varijanti. Iznervira se kada me vidi u tome i prokomentira: „Ma daj! Obuci nešto usko i kratko, tebi to najbolje stoji.“

Šta ga najviše loži na tebi?

- Moraš njega da pitaš, ali stalno mi govori: „Ženo, ti si meni uvijek najljepša i najbolja.“

Važiš za jednu od pjevačica s najboljom zadnjicom.

- Na nju se i Darko loži (smijeh). Zanimljivo je da sam prezirala svoju zadnjicu kad sam bila mlađa. U školi su sve djevojke imale lijepu i normalnu, a moja je jedino bila izbačena i čudna. Imala sam kompleks zbog toga. Kada sam odrasla i shvatila da je to u stvari dobro i da to svi vole, onda sam je zavoljela.

Jednom si rekla da si dosta aktivnija od Darka u seksu. Kakva je sad situacija u vašem krevetu?

- Ha-ha-ha. Glupo mi je da pričam na tu temu. Eto, nikad bolje. Toliko.

Znači, imaš redovan seks, nisi od onih koje muž poslije nekoliko godina braka izbjegava u krevetu?

- Daleko bilo! Moja energija to ne dozvoljava.

Razmišljate li o drugom djetetu?

- Maksimalno smo se posvetili Loreni i trudim se da uživam u svakom trenutku s njom. Drugo dijete, kad god došlo, dobrodošlo.

Otkud to da nisi angažirala dadilju kao tvoje kolegice?

- Nema potrebe za tim sve dok kćerka ima mene, moju mamu i moju baku.

Najavila si da radiš nove pjesme. Odakle ti pare, je l‘ to Darko finansira pošto ti ne radiš?

- Ja radim! U „Grandu“ imam odličnu platu, ne brini. Nikada mi nije bio potreban neko da me finansira. Naravno da svi kukamo kako su pjesme i spotovi skupi, moraš mnogo da radiš da bi se to isplatilo. Ali, kad ubodeš hit, stvarno ti se isplati.

Na šta najviše trošite novac i da li obasipate poklonima jedno drugo?

- Na sve. Volimo da se iznenađujemo, a najviše ulažemo u putovanja. Tu stvaramo lijepe uspomene, koje ćemo cijeli život nositi, a sve ostalo je prolazno. Naši zajednički trenuci su vredniji od krpica i bijesnih automobila.

Tvoj suprug se hvalio da ti je kupio novi „mercedes“?

- Prestani!

Darko je kupio stan tokom vašeg braka. Da li je tačno da ga je prepisao na tvoje ime?

- Nije kupio stan na moje ime. Ipak, te stvari ne bi trebalo nikoga da se tiču. Mi ne gledamo ni u čiji novčanik i u papire o vlasništvu. To je samo naša stvar.

Koliko te pogađaju špekulacije da se razvodiš jer te Darko vara?

- Generalno se trudim da me ne pogađaju. Kad sam počela da se bavim ovim poslom, znala sam šta me čeka. Mnogi sebi daju za pravo da pričaju i pišu šta hoće. Ne čitam novine, ne slušam priče sa strane, i lijepo mi je.

Da li bi Darku oprostila prevaru ako bi mu se omakla?

- O tome stvarno ne razmišljam. Kada bi čovjek krenuo tako da razmišlja, ne bi se dobro završilo. Naročito kada žena nešto umisli. Ako je neko lud da izgubi sve ono što ima i što porodica nosi, onda ništa ne zaslužuje.

Da se nisi udala za Darka, misliš li da bi imala bolju karijeru, u rangu sa, recimo, Radom Manojlović?

- Sigurno da bih bila mnogo angažovanija. Onda kad sam najviše radila i mjesecima unaprijed imala zakazane nastupe, ostala sam u drugom stanju. Nije tada bilo govora o tome šta je preče. Čim sam saznala da sam trudna, otkazala sam sve svirke i posvetila se trudnoći. Nisam mirna osoba, sa svakog nastupa sam izlazila mokra od glave do pete, bila sam aktivna, ali odlučila sam se za mirniji život na izvesno vrijeme. 

(Kurir/Express)