Sandra Afrika: Roditelji su me sputavali,a sada ih izdržavam

Sandra Afrika otvorila je dušu i ispričala kako na početku karijere nije imala podršku roditelja. Oni nisu odobravali njeno vrckanje guzom i golišavo pojavljivanje u javnosti, ali da su sada, kada ih izdržava, svi uz nju.

- Kad sam počinjala, nisam imala potpunu podršku roditelja, gotovo maminu. Ona je mislila da to što radim nije dobro. Umjela je da mi kaže: "Jao, Bože me sačuvaj! Strašno. Moja porodica nije bila uz mene - ističe Sandra. Bez obzira na sve, odlučila je da ne odustaje.

- Bilo mi je teško, ali sam sama gurala i trudila se. Sjećam se da sam razmišljala o tome kako neću uspjeti kada moja mama ne vjeruje u mene. Šta će tek drugi ljudi da misle i kažu. Strašno je počinjati bilo šta, a da neko tvoj nije uz tebe.

Pjevačica ističe da je sve vrijeme uz nju bio jedino njen dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša. On joj je pomogao da krči svoj put i angažirao se oko zakazivanja njenog nastupa, postao joj menadžer.

- Njegova ideja je bila da postanem pjevačica. Vjerovao je u mene više od mene same. Nikada ne bih ni pjevala da nije bilo njega.

Kada ju je Mikiša progurao i kada je Sandra poslije saradnje sa Miletom Kitićem počela da zarađuje dobar novac, njeni roditelji su se ipak predomislili.

- Kako je vrijeme prolazilo, oni su se navikli i uz mene su. Lako je biti sada uz mene kada sam uspjela i pokazala šta znam. Sada sam u mogućnosti da im pomažem i da izdržavam roditelje jer najviše zarađujem. Sada mi se niko od njih ne miješa u to što radim - kaže Sandra Afrika.