Pjevači i Hayat TV: Slušajmo i kupujmo domaće!

Hayat TV  je najponosnija TV stanica, a evo i zašto. Naime, na inicijativu pjevača Enesa Begovića i Al'Dina najpoznatija bh. pjevačka imena ujedinila su se u ideju "387 - Kupujmo domaće, slušajmo domaće" i to uz pomoć Hayat TV-a. Cilj je okupiti sva značajna imena bh. pjevačke estrade na jednom mjestu.
 

- Zašto? Zašto "387"? Jer volimo svoju zemlju i naš narod. To je naš jedini put. Znamo da imamo najbolju publiku i gdje god da su mi živimo za njih. I ranije smo se okupljali u ovim danima januara na Hayat TV-a. Ovo nam je još jedna prilika da pjevamo, šaljemo poruke mira i ljubavi. Naša ljubav je najjača kada smo  zajedno, a Hayat TV je uvijek bila naša kuća. Hvala im za još jedno divno veče - rekao je Enes Begović.
 
- Mi smo ponosni jer poznajemo ove ljude i što radimo s njima. Ovo su predivna iskustva koja vrijede za cijeli život! Sve što želimo jeste da  bh. javnost zna naše pjevače, talentirane, vrijedne, uspješne i divne ljude - rekla je Alma Švrakić, direktorica programa Hayat TV-a.


Osim Enesa Begovića, Al'Dina, Semira Cerića Koketa, Hanke Paldum, Eldina Huseinbegovića, Kemala Hasića, Subhije Šehović, Nihada Alibegovića, Ibrahima Jukana, Adelise, Amele Zuković, Nazifa Gljive tu su i Adnan Jakupović, Anida Idrizović, Fuad Backović Deen, Denial Ahmetović, Šaćir Ameti, Amra Halebić, Emina Tufo, Amel Ćurić, Armin Muzaferija i mnogi drugi čiju muziku volite, a koju imate priliku čuti na Hayatovim kanalima.

Pogledajte video na ovom linku s "387 - Kupujmo domaće, slušajmo domaće" druženja, nastavite pratiti program Hayat TV-a i naravno slušajte domaće!

 

(Hayat/Express)