Ana i Rasta će postati roditelji, ali su shvatili da žele usvojiti dijete

Već na samom početku 2017. godine bračni par Đurić saznao je vijest koja im je u potpunosti promijenila živote. Naime, pjevačica Ana Nikolić nalazi se u blagoslovljenom stanju.Tu vijest je Nikolić vrlo brzo potvrdila za medije.

- Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu vijest još uvek ne znaju svi moji najbliži. Ne bih više ništa komentarisala, presretni smo - rekla  je tada

Ana, a budući da joj je proradio majčinski instikt, pjevačica i njen suprug Stefan Đurić Rasta izrazili su želju da dodatno prošire svoju porodicu. U novom izdanju emisije "Ja imam talenat" imali su priliku da upoznaju talentovanu djevojčicu koja ih je toliko očarala da su odmah poželjeli da je usvoje. 

- Režija, recite roditeljima da mogu da idu kući, ja ovo vodim svojoj kući, ovo je nevjerovatno - rekao je Rasta, a onda je iskoristio priliku da se fotografiše sa preslatkom takmičarkom. I Ana je bila oduševljena jednom od najmlađih učesnica najpopularnijeg šou programa na svijetu, pa ju je pred kamerama pozvala da pođe sa njom i Rastom u njihov topli dom.

- A je l' bi ti išla s nama kući - upitala je Ana.