Katarina Grujić opljačkana na sramotan način

Popularna pjevačica Katarina Grujić nedavno je doživjela veliku neprijatnost na nastupu koji je održala u Njemačkoj. Atraktivna pjevačica bila je vidno raspoložena prije koncerta koji je održala u jednoj tamošnjoj diskoteci, ali je vrlo brzo shvatila da će se sa nastupa, umjesto bogatija za više hiljada eura, vratiti praznih džepova.

- Sat vremena prije nastupa, Kaća i njeni muzičari došli su u klub gdje su ih menadžeri i vlasnik sjajno dočekali. Popili su po piće, proćaskali i tada je Kaća unaprijed dobila honorar za koncert, koji je odmah stavila u torbicu. Brzo je počela da pjeva i bilo je stvarno strava, sve dok ona nije rješila da napravi kratku pauzu poslije prvog bloka pjesama - otkriva bliska Kaćina prijateljica i dodaje da je pjevačica iste večeri ostala bez punog iznosa novca koji je te noći zaradila.

- Otišla je nakratko do toaleta da popravi šminku i torbicu sa novcem stavila je kod ogledala.Tamo je bilo baš puno djevojaka, pa se Kaća na minut sklonila iz toaleta kada joj je zazvonio telefon, da bi mogla da čuje svog kolegu iz benda koji  je zvao. Pošto je bilo vrijeme da nastave koncert, ona se samo brzo vratila, pokupila torbicu i uputila ka bini - dodaje Kaćina drugarica koja je zamolila da joj ne objavljujemo ime.

Ona dodaje da je neko od gostiju iskoristio Kaćin trenutak nepažnje, pa je u trenutku dok je ona pričala telefonom iz njene torbice izvadio sav novac, a pjevačica je to shvatila tek kada je došla u hotelsku sobu.

- Nije ona imala pojma šta  je snašlo – nastavila je da pjeva, super se provela i sjajnu je atmosferu napravila, a doživjela je šok tek kada se vratila u hotel i kada je vidjela da u torbici koju je ponijela na nastup nema para. Tek tada je shvatila da je pokradena – vratila je film i sjetila se da se da je tašnu držala na bini, gdje niko nije mogao da je dira, i da  je iz vidokruga jedino ispustila u toaletu. Baš se iznervirala i odmah požalila kolegama iz benda, jer, realno, to uopšte nisu male pare! Ali, lakše joj je bilo zbog toga što su joj u hotelu ostala sva dokumenta i novac koji je ponijela na put, pa je rješila da se ne nervira i da ne razmišlja o tome što joj se desilo.

- Jao, odakle vam to?! Ko vam je to rekao? Stvarno neću da pričam o tome, znate da ne komentarišem takve stvari. Najvažnije je da je meni na nastupu bilo preleijpo, da su se svi super proveli, a materijalne stvari mi nikad nisu bile bitne - kratko je rekla Kaća.