Modni žiri: Velida i Branka najlošije, Emina Tufo pun pogodak

 Brankina demode frizura i kič

Ocjena 4

ziri-branka-sovrlic

-Kada pomislim na Branku, u glavi mi je kič, šljokice i lampice za Novu godinu. Šminka mi se uopće ne sviđa, kao ni ova demode frizura koja napravljna za London i balske haljine! Komadi odjeće nisu loši: kasične crne pantalone, majica, cipele, ali na jakni mora biti bar malo blještavog trenutka.

 Emina, šta će ti gumica na ruci?

 Ocjena 5 

ziri-emina-tufo

-Nisam prepoznao Eminu. Ove haljine su u trendu već nekoliko sezona i mogu reći da su mi isparale rožnjaču . Šminka je fina. Frizura je mogla mnogo bolje.  Ovaj sat joj nije trebao, a još manje ova gumica za kosu koja je ostala na ruci.

Iskvarcani Leo – kao mrkvica!

ziri-leo

 Ocjena 3 

-Ahh, što nam se Leo iskvarcao... sada je kao mrkvica. Ne, nikao ovo je užasno. Ovoliko podvrnuti pantalone nikako! Ovoliki V izrez na sakou – nikako! Ovo nije ni kezual, ni elegantno, ni sportski... ne znam šta je htio pokazati s ovim osim da treba skratiti pantalone.

 Merima kao u narodnoj nošnji

ziri-merima-dzafic

 Ocjena 2 

-Od ove Merime Džafić veća „riba“ je Merima Njegomir. Haljina nikako! Na prvu sam pomislio da je iz neke narodne nošnje. Šminka i frizura prosijek. A sve je to začinila crnim salonkama koje nikako ne idu uz sve ovo naručito ne uz ovu haljnu. Neka neutralna boja salonki od sada Meri uz ovakve nijanse haljina.

 Velida, ovo nije ni za običnu tezgu!

 Ocjena 1 

ziri-velida-time-out

-Samo ne znam zašto se spremala ovdje?! Meni se ovo ni za običnu tezge ne sviđa. Puderasta boja cipela, uz ovako šaren kombinezon koji ima tako ružnu cipku oko vrata u sivoj boji - ne ide! Na sve to je dodala crnu kožnu rock jaknu koja se kosi sa svim, naročito sa cipelama. Malo više truda. Ne može se ovako kombinirati! Ne, ne...