Maja Volk: Našla sam dečka poslije osam godina

Na onlajn dejtingu upoznala sam Grka i on me je pozvao u Atinu. Djeca su me zaustavila na vratima i rekla: „Ideš kod neprovjerenog čovjeka!“ Odgovorila sam: „Pa provjerit ću ga.“ Bilo mi je mnogo lijepo.

Maja Volk napokon je našla dečka. Književnica je odlučila da poslije osam godina apstinencije nađe partnera, i to preko interneta. Na sajtu za upoznavanje počela je da se dopisuje s jednim Grkom, koga je ubrzo posjetila u Atini.


- Šesnaest godina sam bila u braku, 12 godina je prošlo otkako sam se razvela. Imam troje djece, kojima sam bila maksimalno posvećena. Osam godina sam bila u dobrovoljnom celibatu, vrlo sretna i zadovoljna. Sve do nedavnog putovanja u Peru, prije dva mjeseca. Tamo sam se popela na visinu od 5.200 metara i bila sretna što sam uopšte živa. Onda sam sebi rekla: „Pa dobro, što se ti sada ne otvoriš, što si toliko dosadna?“ - ispričala je Maja i dodala:
- I onda krenem na onlajn dejting, tamo nađem jednog Grka i on me pozove u Atinu. Ja momentalno krenem, djeca me zaustave na vratima, kažu: „Ideš kod neprovjerenog čoveka“! Ja njima odgovorim: „Pa provjerit ću ga, nikakav problem nije.“ I odem. Bilo je mnogo lijepo, toliko mogu da vam kažem - ispričala je u emisiji.

Kada smo je pozvali da nam otkrije ime muškarca koji je osvojio njeno srce, Volkova je ostala pri stavu da je još rano za to, ali nam je ipak rekla šta planira da uradi u skorije vrijeme.
- Mogu samo da vam kažem da planiram da se preselim u Grčku! - rekla nam je Maja.

 

(Kurir/Express)