Brena: Dragan se ljubi tako slatko

Lepa Brena slavi tri decenije od filma "Hajde da se volimo", najgledanijeg ostvarenja u tadašnjoj Jugoslaviji.

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, kada se ovaj film često emituje, mnogi su primijetili da se pjevačica u posljednjem, trećem dijelu ljubila s tada najpopularnijim glumcem Draganom Bjelogrlićem.

Bjela se toliko zaljubio u Brenu da je pokušao da joj rasturi brak sa Australijancem jugoslovenskog porijekla.

- Čitao sam u novinama da se udajete zbog para, pa sam riješio to da pokvarim - rekao je Bjela dok su bili u helikopteru, a Brena mu je odbrusila:

- To nije istina!

- Ne vjerujem zato što je mnogo para u pitanju - izričit je bio glumac.

- Je l' ja mogu da se udajem kao svaka normalna žena na svijetu?! Šta ja treba da uradim da biste vi meni povjerovali da se ja stvarno ne udajem?

- Pa evo ovo: da me poljubite - predložio je Bjela, a pjevačica je to jedva dočekala i pao je sočan poljubac.

screenshot-6


Tim povodom smo pozvali Brenu, koja nam je priznala da joj se dopao poljubac sa Bjelom.

- Stanko Crnobrnja mi je rekao da moram da poljubim Bjelu, koji mi je uvijek bio simpatičan i sladak. Poljubila sam ga u obraz, a onda je reditelj rekao da ga poljubim ozbiljno. Odgovorila sam mu da nisam glumica, na šta mi je on odbrusio da ako to ne uradim, nema ništa od te scene - prisjeća se Brena.

- Ponovo sam poljubila Bjelu, ali reditelj je rekao da poljubac potraje. Smogla sam snage i poljubila sam ga ozbiljno. Poljubac je bio sladak, moram da priznam. Danima poslije toga vraćala sam taj film. Nekoliko godina kasnije pričala sam s Bijelom o toj sceni i on se slatko nasmijao, vjerujem da je njemu to bila rutina - kaže Brena i dodaje da njen tadašnji dečko Boba Živojinović, nije bio ljubomoran:

- Tada sam tek počela da se zabavljam sa Bobom i on nije bio ljubomoran na Bjelu. Nikad mi nije pravio ljubomorne scene - kazala je Brena.

Pozvali smo i Bjelogrlića. On je zadovoljan što je taj film i danas popularan, ali poljubac sa Brenom nije želio da komentariše.

 

(Alo/Express)