Šta će na ovo reći Zorica Brunclik: Dana novim imidžom 'zapalila' internet!

Danijela Dana Vučković „zapalila“ je ovih dana društvene mreže sa svojim novim fotografijama. I ovoga puta taj posao prepustila je svom ambicioznom, stalnom saradniku Ivici Stefanoviću odnosno „IVI Production“. On je, priča Dana, njen veliki prijatelj i uvijek joj je pomagao, ali i davao korisne savjete koji su joj itekako pomogli u karijeri.

Koliko je posvećena show biznisu govori i to kako je nije strah eksperimentirati i sa bojom kose. Tako je Dana ovih dana svoju kosu ofarbala u pink i tako stala rame uz rame sa Zoricom Brunclik, svojom iskusnijom kolegicom čiji rad izuzetno cijeni.

dana1

FOTO: Ivica Stefanović

Usudila se tako Danijela i Zorici „stati na crtu“ pa će tako u narednom periodu sa ovakvom bojom kose da „gazi“ ka estradnom tronu. Danijela je više nego zadovoljna novim imidžom, a vi odlučite čija je boja kose ljepša: Zoricina ili njene mlade kolegice Dane.

A, da je kojim slučajem ne bi prozivali, pjevačica Vučković kaže kako joj nikako nije cilj preko popularnijih pjevačica da dolazi do izražaja. Kako je Zoricu oduvijek cijenila, tako je i boju kose odlučila ofarbati kao njenu. Bit će još sretnija ako joj se ostvari bar pola što je Brunclik do sada postigla u karijeri.

Dana je na dobrom putu da to ispuni. Jedna od njenih novih pjesama „Šapni mi“ među traženijim je na radiostanicama, ali i nastupima. 

 

danna