Milica Pavlović poslala poruku Djeda Mrazu: Daj mi cipele, a frajera ću sama naći!

Ne vjerujem da neki zgodni tip može da stane u džak, pa neka mi čika u crvenom donese kvalitetnu obuću. To je nama ženama, ipak, najvažnije, poručuje seksi pjevačica

Milica Pavlović u Novu 2017. ulazi s novim albumom, koji je postao apsolutni hit već iste večeri kad je doživjeo premijeru! Pjevačica, kojoj je karijera na prvom mjestu, tako je svoju najveću želju već ostvarila na izmaku 2016. godine, pa s veoma skromnim zahtjevima ulazi u naredni dvanaestomesečni period.

- Zbog novog CD-a svakog dana vrištim od sreće - uspjeh je nevjerovatan! Zaista je sve prošlo kako treba, a rad na albumu mi je obelježio cijelu godinu. Nažalost, to se odrazilo na moj privatni život pa tu i nemam tako velikih uspjeha. Nadam se da će u narednoj biti bolje. Svakako sam sretna što je moja porodica bila zdrava i vesela.

milica-djed-mraz-2

Da li uživaš u novogodišnjim praznicima ili su oni za tebe samo dani kao i svi drugi u godini?

- Ako pričamo o izboru haljine za doček, onda je osjećaj drugačiji! Šalim se. Novo godina je za mene radni dan jer sam i tada sa svojom publikom. Ja inače sebi uvijek zadam zadatak da ljudima koji dođu na moj nastup tu noć učinim najboljom u godini.

Koliko ti teško pada to što si i za doček razdvojena od svoje porodice, za koju si izuzetno vezana?
- Voljela bih da svaku Novu godinu provedemo zajedno, ali navikli smo se da je to nemoguća misija. Zato je svaki Božić naš i samo naš. Vjerujte da mu se i dalje radujem kao malo dijete!

milica-djed-mraz-3

Jesi li poručila neki poseban poklon od Djeda Mrazu?
- Ne vjerujem da neki zgodni tip može da stane u džak, tako da - neka mi Djeda Mraz donese neke dobre cipele. To je nama ženama ipak najvažnije!

Budući da si ti seksi Senjorita, kako bi izgledao tvoj seksi Djeda Mraz?
- Visok, crn, zgodan! To je za početak, a pamet ćemo naći. Bit će uskoro valjda jedan i za mene.

Šta ćeš da radiš prvog dana Nove 2017. godine?
- Čim ustanem, idem u teretanu! Vježbat ću do besvijesti! Moram da skinem ovaj višak kilograma. To sam zacrtala, a onda naveče na nastup da se đuska. Samo neka se kilogrami tope od prvog dana godine nove!

 

(Kurir/Express)