Turskom dječaku ljekari izvukli crve iz uha!

Turskom dječaku Mehmetu Elmazu (7) ljekari su izvukli crve iz uha ! Maleni Mehmet se danima žalio roditeljima da ga u uhu nešto svrbi i da misli da mu nešto "raste" unutra. Kako nisu mogli ništa čudno u uhu nisu mogli da vide, roditelji nisu ga ni vodili kod ljekara.

Ona je jedne noći Mehmet mališan počeo da vrišti i da se žali na veoma jake bolove. Brže bolje su otišli u bolnicu gdje su ljekari otkrili da mališan u uhu ima crva.

Ljekar je zgrožen izvukao crva iz uha, ali je onda usledio šok - iza se migoljio još jedan pa na kraju ukupno 14 crva je lekar izvukao iz dečakovog uha. Ali tu mukama nije bio kraj. Doktor je vidio da se još jedan crv sakrio iz kosti, tako da je morao da bude uklonjen hirurškim putem iz dječakovog uha.

-Sin se danima žalio da ga uho svrbi. Primijetio sam da se stalo češka. Pitao sam ga šta je, on mi je rekao da ima osjećaj kao da mu se nešto pomjera u uhu. Pogledao sam, ali nisam video ništa. Tek kada je počeo da se žali na jake bolove doveli smo ga ovdje, i evo šta smo saznali - rekao je za turske medije dječakov otac.