ŠOK: Sud odobrio ljubavnu vezu između djevojčice i njenog ujaka!

Sud u Njemačkoj presudio je jednu veoma bizarnu i šokantnu presudu. Sud je dozvolio 16-godišnjoj djevojčici da ostane u ljubavnoj vezi sa svojim ujakom koji ima 49 godina!

 Po sudskoj odluci 15-godišnja djevojčica koja je imenovana kao Džozefin (15) iz Schildow-a u Brandenburgu, može da ostane u ljubavnoj vezi sa svojim ujakom Geritom (47) piše britanski telegraph?! Džozefin je prije dvije godine pebjegla sa ujakom od svojih roditelja, koji su joj branili da bude u toj bolesnoj vezi. Njih dvoje su se pet sedmica skrivali u Francuskoj, Španiji i Belgiji.

Zabrinuti roditelji su češljali cijelu Evropu da bi je našli, i na kraju su je pronašli na jugu Francuske. Ujak je dobio zabranu prilaska, a djevojčicu odveli kod psihijatra, nadajući se da će uspjeti da je navedu da raskine vezu, ali nisu uspjeli.

Naprotiv, djevojčica je tada "presavila tabak" i odlučila da ih tuži roditelje! Sud u Bandenburgu je presudio u njenu korist, uz zaključak da bi prekid veze mogao loše da utiče na njeno zdravlje.?!