Gogina svekrva udarila majku jer „pljuje“ po pjevačici

Goga Sekulić definitivno nema sreće s porodicom svojih emotivnih partnera! Tek što je ušla u vezu sa džijudžicu borcem Urošem Domanovićem, za koga želi da se uda i rodi mu djecu, već se našla u centru skandala s njegovom familijom!

Kako pišu srbijanski mediji, Uroševa baka se protivi njegovoj vezi s Gogom, ali ih njegova majka podržava. Međutim, starica je veoma odlučna da ih rastavi, pa Gogu stalno pljuje i naziva je pogrdnim imenima, što je toliko iznerviralo mamu mladog sportiste da ju je čak i udarila!

To se desilo prošle nedelje, kad su Goga i Uroš javno priznali svoju vezu, pričali o svojoj ljubavi i fotografisali se za medije.

- Poslije objavljivanja Goginih i Uroševih zajedničkih fotografija u medijima, u kući je izbio haos. Baba je vikala, bukvalno ju je čulo pola komšiluka. Rekla je da će ih rastaviti kako zna i umije, da jedna pjevaljka ne može da joj bude snajka, a onda je reagovala Uroševa majka i udarila je. Napravila joj je povrede na licu, nakon čega je starica smještena u jedno prihvatilište u Vranju.

Majka Uroša Domanovića, za razliku od svoje majke, a Uroševe bake, obožava Gogu i smatra da je njen sin napravio odličan izbor.

- Njoj se baš dopala Goga, za koju kaže da je dobar čovjek, a i vidjela je da joj je mnogo stalo do njenog sina i da ga je iskreno zavoljela. Međutim, njena majka ne može da se pomiri s činjenicom da joj se unuk zabavlja s dosta starijom djevojkom, a ne dopada joj se ni to što je pjevačica. Gogu pred svima zove matorom kokoškom i navija da se ta veza okonča.

Goga nije znala za incident u Uroševoj porodici. Međutim, potvrdila je da je upoznala njegove roditelje, koji su im dali blagoslov.

- Uroševi roditelji su divni. Znam da sam im se svidjela jer im je bitno da im je sin sretan, a ako je on sretan sa mnom, i oni su još više. Na početku veze Uroš i ja smo razgovarali o svemu, pogotovo o razlici u godinama, kao i o reakcijama mojih i njegovih roditelja. Dogovorili smo se da ćemo lijepo saslušati svačije savjete i komentare, ali naša riječ je ipak posljednja. Nisam imala prilike da mu upoznam baku, stara je i bolesna - rekla je Goga.

(kurir.rs)