Anđelina i Bred se razvode zbog Dženifer Aniston

Usred priče o razvodu najpoznatijeg holivudskog para, Breda Pita i Anđeline Džoli, kao bomba je odjeknula vijest da je Pit navodno prevario suprugu i to sa njenom najomraženijom osobom na svetu, Dženifer Aniston, Bredovom bivšom ženom.

Prijatelji najpoznatijeg holivudskog para kažu da Bred nije mogao više da ponizi Anđelinu, nego time što je ponovo obnovio kontakt sa Dženifer.

Priče kruže da kada je preminula Nensi Aniston, majka Dženifer Aniston, Pit je poslije mnogo godina pozvao bivšu suprugu i pitao je kako se osjeća.

Taj poziv je Anđelina doživjela kao izdaju i Bredovo zabijanje noža u njena leđa.

- Njihov brak je ionako bio na staklenim nogama, a sada je naletio na nagaznu minu, a Anđelina za sve krivi Dženifer Aniston. Kada je shvatila da je Bred ponovo u kontaktu s bivšom ženom, počela je da urla, "Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost" - navodi izvor blizak paru.

Inače, Džolijeva i Pit su se smuvali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", dok je Bred još bio u braku sa Dženifer, a da li će Anđelina zbog ovoga ostaviti glumaca za sada se ne zna.

(Alo!/Express)