Bono Voks po drugi put u središtu terorističkog napada

Poznati pjevač i muzičar, Bono Voks, nalazio se u Nici u vreme kada je izveden teroristički napad u kojem je poginulo 85 ljudi, a policija ga je evakuisala.

Bono se sa prijateljima nalazio na terasi jednog restorana u vreijme kada je Muhamed Bulel kamionom usmrtio desetine ljudi na šetalištu. 

Vlasnica restorana je ispričala da je vidjela ljude kako bježe u panici i instinktivno uhvatila za ruku bivšeg gradonačelnika Nice, koji se sjedio u blizini Bona, i upitala ga šta se dešava.

Vlasnica Lori Rubi je dodala da je antiterostička jedinica policije upala u restoran i evakuisala sve goste i osoblje do obližnjeg trga Masena, javio je Dejli Mejl.

Ovo je drugi put da se Bono Voks našao u blizini mjesta terorističkog napada u Francuskoj. Prošlog novembra sa bendom je održavao probu u blizini dvorane Bataklan u trenutku kada su u nju upali naoružani teroristi i ubili 89 ljudi, prenijela je regionalna tv N1.

Nekoliko sati pred napad u Nici na sajt U2 postavljena je fotografija sa krošnjama drveća ispod narandžastog neba uz opis "Oluja nad Francuskom, 14. jul". Fotografija je poslije napada uklonjena.

(Alo!/Express)